Få denne tekst læst op her

Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde


 

 


 

Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde er et duftstof, som anvendes i komposition af parfume. Det forekommer i mange parfumerede kosmetiske produkter. Det er en af de hyppigste årsager til parfumeallergi.


Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde er INCI-navnet og skal fremgå af indholdsdeklarationen. Små mængder af stoffet er dog tilladt, uden at det skal deklareres.

Test dig selv


CMS med søgemaskineoptimering og ehandel